ateron

Onze klanten aan het woord

ilionx

ilionx: “Als onafhankelijke, externe partij helpt Ateron ons om constant te verbeteren.”.

ilionx

ilionx is een gerenommeerd IT-bedrijf met 8 vestigingen in Nederland en ruim 900 professionals in dienst. Ze ondersteunen op het gebied van data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Voor een groot IT bedrijf als ilionx is het waarborgen van kwaliteit en veiligheid ontzettend belangrijk. Onze consultant Geoffrey Langen ondersteunt ilionx al vele jaren op meerdere gebieden. Dit beaamt Mats Ros, Compliance Officer bij ilionx.

Lees verder »
mc driessen team

Klant aan het woord: Metaalcenter Driessen in Weert. Het inhuren van een ervaren consultant loont!

Metaalcenter Driessen

Onze consultant Harry Vanderbroeck hielp Metaalcenter Driessen met het behalen van een ISO 9001 certificaat. “Wij wilden graag iemand die van A tot Z alles regelde zodat wij hier zelf geen tijd aan kwijt zouden zijn en waren er toch van overtuigd dat Harry deze persoon was. Wat wij heel fijn vonden aan Harry was dat hij niet alleen vertelde wat er moest gebeuren, maar ook hoe dit moest gebeuren en waarom. Zo werd het voor ons een stuk eenvoudiger om ons hieraan te houden."

Lees verder »

‘Fijn dat we u mogen begroeten, …’

Sevagram

Zo benaderen medewerkers en vrijwilligers van Sevagram alle mensen die aan hun zorgen zijn toevertrouwd. Elke dag opnieuw. Geoffrey Langen en Danny Jeurissen, consultants bij het Sittard-Geleense Ateron, herkennen dit. Al jaren komen zij bij deze cliëntgerichte en innovatieve zorgverlener over de vloer. De ene keer om te ondersteunen bij projecten, dan weer om interne auditoren te trainen.

Lees verder »

Jordan van Est

Open Circle Solutions

Hoe borg je dat de producten en diensten die je levert voldoen aan de wensen en eisen van klanten, maar ook aan wet- en regelgeving? De bekende ISO 9001 certificering is daar een belangrijke maatstaf voor. Met succes hebben we Open Circle Solutions geholpen met het behalen van hun ISO 9001 certificaat.

Lees verder »

Marcel Wewers

Extern-IT

“Ateron heeft ons goed begeleid en ons regelmatig geconfronteerd met hetgeen we nog moesten realiseren. Dit gaf ons de kennis, structuur en focus die we nodig hadden”

Lees verder »

Patrick Keulen

Engie Services

"De communicatie met Geoffrey Langen was als vanouds.
Ik kende hem van een eerdere samenwerking, dus wist dat hij betrouwbaar is en zijn afspraken nakomt."

Lees verder »

Jeroen van Hemert

Q-Park

"Dankzij Ateron zijn we gecertificeerd.

Maar een belangrijker resultaat is dat zij onze certificeringstrajecten geruisloos laten verlopen.

Onze organisatie hoeft niet op de kop."

Lees verder »

Referenties

Vele organisaties hebben gebruik gemaakt en maken nog steeds gebruik van onze diensten.
We werken met veel plezier voor zowel bedrijven in de gezondheidszorg, de commerciële als publieke sector.
Hieronder vindt u een aantal van onze klanten:

Lees verder »