ateron

Diensten

Maak kennis met een van de vele diensten waarmee we uw bedrijf kunnen helpen. Elke aanpak is maatwerk en dus komen onze adviseurs graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
iso management en certificeringen

ISO Certificeringen & Managementsystemen

Ateron biedt begeleiding bij het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteits-, veiligheids-, en risicomanagementsystemen. Ateron boogt op jarenlange ervaring in zowel de zorg als de profit sector (brede expertise in facilitaire dienstverlening, industrie en bouw).

organisatie en procesverbetering

Lean (Six) Sigma

Ateron biedt  een compleet pakket van diensten aan zoals: Quickscan, Operational Exellence, Lean management en het uitvoeren en implementeren van verbeterprojecten. We hebben Lean en Six Sigma toegepast in zorg-,  productie-, logistieke en kantooromgevingen.

organisatieonderzoeken en audits

Trainingen en Workshops

Ateron heeft een uitgebreid pakket aan trainingen in Lean Six Sigma, ISO en Privacy Management (AVG) en worden gegeven door experts. Onze trainingen kunnen aangepast worden aan uw wensen c.q. bij uw op locatie of op onze locatie.

bedrijfsovername

Strategie en Implementatie

Binnen de pijler Strategie en Implementatie is de dienstverlening gericht op het verbeteren van de Organisatiestrategie. De aanpak is erop gericht om aan de hand van bewezen methodieken inzicht te verkrijgen waar strategieverbetering mogelijk is en belangrijker nog, wat dit voor u oplevert. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring bij diverse opdrachtgevers uit verschillende sectoren helpen wij bij het opstellen van een op maat gemaakt Strategisch plan en de implementatie hiervan.

Strategisch Rendement

Privacy Management (AVG)

Onder de AVG heeft u als organisatie meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens. De AVG legt namelijk meer nadruk op de verantwoordelijkheid van u als organisatie om aan te tonen dat u zich aan de wet houdt. Ateron kan u op verschillende manieren van dienst zijn om te voldoen aan de AVG.

organisatieonderzoeken en audits

Onderzoeken

Binnen de pijler Organisatieonderzoeken en audits is de dienstverlening gericht op het verschaffen van inzicht in de kwaliteit van de bedrijfsvoering en de daarbij behorende efficiency en effectiviteit van de organisatie. Een belangrijk onderdeel hierbij is om zowel interne als externe ontwikkelingen (Risico’s en Kansen) in beeld te krijgen, op basis waarvan uw organisatie strategische keuzes kan maken.