Mark van den Bogaard Consultant

 

Sinds september versterkt Mark van den Bogaard als zelfstandig consultant het team van Ateron. Mark heeft ruim 25 jaar ervaring als ondernemer in de ICT en daardoor uitvoerige kennis van de techniek, de business en van informatiebeveiliging. Namens Ateron helpt en adviseert Mark organisaties om zich aantoonbaar beter te kunnen weren tegen risico’s op o.a. informatieverlies en datalekken.

“Cybercrime is al geruime tijd business risk nummer één; organisaties hebben professionele ondersteuning nodig bij het beschermen van wat wij in ons vak ‘de kroonjuwelen’ noemen”, aldus Mark.

Steeds vaker wordt vanuit regelgeving en opdrachtgevers gevraagd om aantoonbaar informatiebeveiligingsbeleid te voeren. Certificering volgens één van de normen op dit vlak is daarom voor veel organisaties een must. O.a. door de NIS2 verordening die eind 2024 in zal gaan zal deze noodzaak voor nog meer organisaties gaan gelden. Daarnaast willen steeds meer organisaties intrinsiek hun IT security op orde hebben, om een goede marktpositie te verkrijgen en te behouden maar vooral ook om de data van hun klanten, medewerkers en andere stakeholders goed te beschermen.

“Met Mark’s ervaring op het gebied van IT security, ISO27001 en NEN7510 verstevigt Ateron haar reeds sterke positie op het gebied van advisering in informatiebeveiliging”, aldus Geoffrey Langen, Partner bij Ateron.

Lees hier meer over Mark: https://www.ateron.nl/personeel/mark-van-den-bogaard/

 

 

 

 

Deel dit bericht.

Neem contact met ons op

Bergerweg 170
6135KD Sittard

En volg ons op social media