Ateron, 19 februari 2018

Ateron begeleidt Q-Park Nederland al sinds jaar en dag in certificering.

q-park 

“Sinds 2011 ben ik verantwoordelijk voor onze ISO-certificeringen en werk ik nauw samen met Ateron. Maar ik heb daarvoor kennis met ze gemaakt, want ze waren al voor het jaar 2000 bij ons betrokken”, vertelt Jeroen van Hemert, Quality & Security Officer van Q-Park Nederland, België en Duitsland.

Advies
“Onlangs heeft Ateron ons geholpen om te voldoen aan nieuwe Europese energierichtlijnen. Wij hebben ervoor gekozen hieraan te voldoen middels een ISO-certificering, in dit geval de 50001 norm. Q-Park Nederland en Duitsland kunnen met dit certificaat aantonen te beschikken over een Energiemanagementsysteem. De andere 8 landen waarin we actief zijn, hebben dit certificaat nog niet. Dus heeft Ateron ons ook geadviseerd hoe we er op een praktische manier voor kunnen zorgen dat de hele Q-Park Groep voldoet aan de wet.”

Leiding nemen
“Daarnaast zijn we bezig met de herziene ISO 9001 en ISO 14001 normen voor Kwaliteitsmanagement en Milieumanagement. Over een paar maanden worden we geauditeerd en moeten we aan de nieuwe normen voldoen. Ateron trekt de kar in deze transitie. Zij bewaken de route en zorgen ervoor dat alles goed verloopt, zodat we de certificeringen behalen.”

Overzichtelijk
“De wereld wordt steeds complexer en sneller, en je moet meer doen met minder mensen. Dan is het belangrijk om goed te managen. Ateron is daar sterk in. Zij zijn als geen ander in staat om grote en complexe zaken klein en overzichtelijk te maken. Zodat je zin krijgt om een traject te starten en het eindpunt kan zien liggen.”

Resultaten
“Dankzij Ateron zijn we gecertificeerd, maar een belangrijker resultaat is dat zij onze certificeringstrajecten geruisloos laten verlopen. Onze organisatie hoeft niet op de kop. Voorheen deden we veel zelf. Nu ontzorgt Ateron ons door heel veel werk uit handen te nemen. Onze medewerkers zien dat en zijn daardoor eerder bereid om zelf ook tijd vrij te maken.”

Tijd en ruimte
“Wat ik bovendien prettig vind, is dat Ateron het gevoel geeft altijd tijd en ruimte voor je te hebben. Wanneer ik bel, wordt er opgenomen. Ze reageren snel en zijn flexibel. Dit alles wekt vertrouwen en geeft mij de overtuiging dat wij een belangrijke klant voor hen zijn.”

Deel dit bericht.

Neem contact met ons op

Bergerweg 170
6135KD Sittard

En volg ons op social media