Nicole Schröder

Nicole Schröder

In dienstverband heb ik 25 jaar gewerkt binnen een lokaal bedrijf waarbij ik eindverantwoordelijk ben geweest voor het uitvoeren en naleven van certificeringen en standaarden in de managementsystemen binnen de bedrijfsvoering. Na 25 jaar dienstverband heb ik besloten voor het starten van een zelfstandige onderneming: ‘SKZ – Schröder KwaliteitsZorg’. Mijn vroegere interesse voor biologie en gezondheid zijn de aanleiding voor mijn huidige specialisaties binnen de ISO-certificeringen.

Door het bijwonen van cursussen, seminars en masterclasses blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ik mag van geluk spreken dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.

Naar mijn mening is verdieping in de materie het juiste hulpmiddel om managementsystemen naar een hoger niveau te brengen. Ik probeer mij te onderscheiden door samen met belanghebbenden zo transparant en begrijpelijk mogelijk inzicht te bieden in ISO en de toegevoegde waarde voor bedrijven.  Daarbij houd ik er rekening mee dat de huidige processen zo min mogelijk verwrongen worden. Hetgeen mij geleerd heeft om belanghebbenden gerust te stellen en samen de bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen.

Ik ben vooral gespecialiseerd op het gebied van feed en food. Met name voor ISO13485 kwaliteitsmanagementsystemen voor medical devices, ISO22716 voor de productie van cosmetica en ISO22000 voor voedselveiligheid. De voortdurende veranderingen in de wereld en de bijbehorende verschillen in wet- en regelgeving zorgen ervoor dat deze certificeringen en standaarden voor bedrijven tegenwoordig van groot belang zijn.

Naast het uitvoeren van mijn werk houd ik ervan om te ontspannen tijdens verscheidene uitstapjes. Tijdens stedentrips bewonder ik de oude architectuur en geniet ik van het delen van deze momenten met mijn gezin.

Neem contact met ons op

Bergerweg 170
6135KD Sittard

En volg ons op social media