Harry Vanderbroeck

Harry Vanderbroeck

Indien je naar mijn beroepservaring kijkt, zal je meteen opvallen dat hier sprake is van een nogal ‘onorthodoxe levensloop’. Mijn carrière ben ik begonnen in het familiebedrijf van mijn ouders; een groothandel in food- en non-food. Vervolgens ben ik bij de uitgever Elsevier aan de slag gegaan als nationaal accountmanager voor alle tijdschriften. Mijn eerste directiefunctie heb ik vervuld bij bierbrouwer ‘Alfa’ (commercie en logistiek). Aansluitend ben ik directeur geweest van OTM (een verzelfstandigd onderdeel van DSM (Onderhoud en transport). Vervolgens als projectleider bij Syntens voor haalbaarheidsstudies op uitvindingen en Europese Regionale samenwerking.

Inmiddels ben ik alweer zo’n 16 jaar werkzaam als (organisatie)adviseur bij Ateron. Mijn ‘zig zag’ levensloop heeft mij enorm geholpen bij het oplossen van de vragen die organisaties aan mij stellen. Wat ik heel vaak merk, is dat een bepaalde denk- of werkwijze bij in de ene branche heel normaal is, terwijl deze bij een andere branche als ‘revolutionair’ kan worden beoordeeld.
Ook nu nog ben ik werkzaam in heel verschillende bedrijfstakken; voor het (internationale) bedrijfsleven alsook voor zorginstellingen. Mijn kracht is het om complexe zaken eenvoudig te kunnen weergeven. Na een gedegen analyse zorgen voor uitvoerbare oplossingen.

Ik adviseer directies en besturen op strategisch niveau maar ben ook goed in staat de ‘ladder af te dalen’ om het management te helpen met het (beter) organiseren en borgen van hun bedrijfsprocessen. Zowel bij het adviseren op strategisch als op operationeel niveau, komt deze combinatie van persoonlijke eigenschappen goed tot zijn recht. Ik merk dat ook dagdagelijks bij het helpen van organisaties in het kader van hun ISO of HKZ certificeringen.

Maatschappelijk gezien hecht ik heel veel waarde aan het behoud van de (lokale) cultuur in onze streek. Naast morele en financiële steun voor de diverse verenigingen ben ik ook nog actief in de carnavalswereld als Grootvorst van de Marotte.

Neem contact met ons op

Bergerweg 170
6135KD Sittard

En volg ons op social media