Geoffrey Langen

Geoffrey Langen

Organisaties boeien mij al een geruime tijd. Maar wat is nu een organisatie en wat maakt dat een organisatie succesvol is? Dit wordt bepaald door een scala van factoren.
Denk bijvoorbeeld aan de markt en de sector waarin een organisatie actief is, de eisen die stakeholders stellen, (veranderende) wet- en regelgeving, de strategie, de wijze waarop processen zijn ingericht, deskundige medewerkers, maar bovenal ondernemerschap en passie!

Met ondernemerschap, passie en een positieve drive adviseer ik mijn klanten bij het continu verbeteren van hun organisatie. Ik krijg ontzettend veel energie bij het ondersteunen en adviseren van organisaties om vooruitgang te boeken en een goede basis te leggen om de organisatiedoelen te realiseren. Deze basis ligt veelal in strategieontwikkeling, procesverbetering en het aanbrengen van structuur. De borging hiervan gebeurt vaak in een managementsysteem, dat al dan niet naar wens gecertificeerd kan worden (bijvoorbeeld op basis van ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, HKZ e.d.).

Na mijn studie bedrijfseconomie wist ik al vrij snel dat ik in het consultancy vak wilde en heb ik een studie tot organisatieadviseur gevolgd. Inmiddels heb ik bij heel wat organisaties in zeer diverse branches en in verschillende rollen (consultant en interim manager) in de keuken mogen kijken. Ik maak dan ook optimaal gebruik van de ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Het is mooi van een passie je werk te kunnen maken. Toen ik in 2005 de gelegenheid kreeg om dit vanuit eigen ondernemerschap te doen, heb ik die kans dan ook met beide handen aangegrepen en ben ik toegetreden als partner bij Ateron. Ondernemerschap geeft weer een extra dimensie aan het advies vak en helpt om een betere sparringpartner te zijn.

Andere passies in mijn leven zijn bovenaan mijn gezin, familie en vrienden, met wie ik graag tijd doorbreng en geniet van de mooie dingen in het leven. Ik ben een Zuiderling en houd dus van een goed glas wijn en lekker eten. Sporten vind ik ook heerlijk. Naast hardlopen en skiën is Capoeira een grote hobby. Capoeira is een Braziliaanse vechtsport en bovenal een mooi ‘spel’. Het vereist inzicht, flexibiliteit, wendbaarheid en creativiteit. Hiermee heeft Capoeira ook raakvlakken met mijn werk en geeft energie.

Bij vraagstukken op het gebied van strategie, organisatieverandering, procesverbetering, risicomanagement en certificeringen ben ik u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Bergerweg 170
6135KD Sittard

En volg ons op social media