ateron
organisatie en procesverbetering

Lean verbeterscan

U wilt resultaatverbetering op het gebied van productiviteit, kwaliteit, klanttevredenheid en/of doorlooptijden. U weet alleen niet waar uw verbeterpotentieel ligt en hoe u het dient aan te pakken.
Wellicht vraag u zich ook af of Lean en Six sigma iets voor u is. Met deze vragen kunnen wij u helpen d.m.v. onze verbeterscans.

We hebben de volgende verbeterscans:

  • Lean Assessment (1 dag). U heeft de indruk dat u goed op weg bent met het implementeren van Lean in uw organisatie. U weet alleen niet hóe goed en wilt graag weten op welke punten het beter kan en welke stappen u dan moet nemen. Met deze assessment krijgt u in  één dag een onafhankelijke en objectieve blik op waar u staat en waar het nog beter kan.
  • De Value Improvement Analyse analyseert in detail de processen en organisatie van een afdeling. De knelpunten worden in kaart gebracht en kwantitatief gemaakt.  Dit resulteert in het verbeterpotentieel in Euro’s. Wij maken een Masterplan met verbeterprojecten om dit potentieel te realiseren. Desgewenst implementeren wij deze projecten samen met u.
    Veelal doen we dit samen met uw mensen. Op deze manier leren ze op de Lean manier naar organisaties te kijken.
  • De Organisatie Quick Scan  bekijkt de organisatie op globaal niveau en achterhaalt snel uw grootste knelpunten en verbeterpotentieel. Dit assessment is maatwerk en we stemmen deze af op uw wensen. We gebruiken hiervoor de Lean Six Sigma methodiek.

Geïnteresseerd of heeft u een vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stilstand is achteruitgang

Om te overleven moet elke organisatie continu verbeteren toepassen op haar producten, diensten, processen, organisatie, medewerker- en managementkwaliteit.

Kunnen we u verder helpen?

De partners van Ateron zijn zeer ervaren binnen hun vakgebied.
Zij zijn continu bezig met het up to date houden van hun kennis en weten wat er speelt in de markt.

Ja, neem contact met mij op