ateron
organisatie

ISO Managementsystemen en Certificeringen

Ateron biedt begeleiding bij het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteits-, veiligheids-, en risicomanagementsystemen. Ateron boogt op jarenlange ervaring in zowel de zorg als de profit sector (brede expertise in facilitaire dienstverlening, industrie en bouw).

Lees verder »

organisatie en procesverbetering

Lean (Six) Sigma

Ateron biedt  een compleet pakket van diensten aan zoals: Quickscan, Operational Exellence, Lean management en het uitvoeren en implementeren van verbeterprojecten. We hebben Lean en Six Sigma toegepast in zorg-,  productie-, logistieke en kantooromgevingen.

Lees verder »

iso management en certificeringen

Trainingen en Workshops

Bekijk ons actuele trainingsaanbod met trainingen zoals Lean Six Sigma, ISO, Privacy Managent (AVG).

Lees verder »

 

Strategisch Rendement

Privacy Management (AVG)

Onder de AVG heeft u als organisatie meer verplichtingen bij het verwerken van persoonsgegevens. De AVG legt namelijk meer nadruk op de verantwoordelijkheid van u als organisatie om aan te tonen dat u zich aan de wet houdt. Ateron kan u op verschillende manieren van dienst zijn om te voldoen aan de AVG.

Lees verder »

bedrijfsovername

Strategie en Implementatie

Binnen de pijler Strategie en Implementatie is de dienstverlening gericht op het verbeteren van de Organisatiestrategie. De aanpak is erop gericht om aan de hand van bewezen methodieken inzicht te verkrijgen waar strategieverbetering mogelijk is en belangrijker nog, wat dit voor u oplevert. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring bij diverse opdrachtgevers uit verschillende sectoren helpen wij bij het opstellen van een op maat gemaakt Strategisch plan en de implementatie hiervan.

Lees verder »

organisatieonderzoeken en audits

Onderzoeken

Binnen de pijler Organisatieonderzoeken en audits is de dienstverlening gericht op het verschaffen van inzicht in de kwaliteit van de bedrijfsvoering en de daarbij behorende efficiency en effectiviteit van de organisatie. Een belangrijk onderdeel hierbij is om zowel interne als externe ontwikkelingen (Risico’s en Kansen) in beeld te krijgen, op basis waarvan uw organisatie strategische keuzes kan maken.

Lees verder »

WETEN WAAR U AAN TOE BENT?

De partners van Ateron zijn ervaren binnen hun vakgebied. Zij zijn continu bezig met het up to dat houden van hun kennis en weten wat er speelt in de markt. Of u nu advies wil over het inrichten van uw managementsystem of plannen heeft in het kader van het kopen of verkopen van een bedrijf, de vakmannen van Ateron willen graag met u in gesprek. Als u eens wilt sparren over uw strategie of een advies wil over uw bedrijfsfinanciering, zijn onze consultants beschikbaar.