ateron
bedrijfsovername

Bedrijfsovername

Een onderneming kopen of verkopen is voor de meeste ondernemers een proces waar ze in hun leven niet vaak mee te maken hebben. Naast een soms spannend onderhandelingsproces komen er ook vele juridische en fiscale aspecten aan de orde. Een professionele begeleiding heeft zo zijn voordelen.

Lees verder »

Strategisch Rendement

Strategisch Rendement

Als ondernemer denk je regelmatig na over de toekomst van je onderneming. Past deze nog bij je ambities? Misschien wil je de onderneming laten groeien en vraag jij je af hoe je dat het beste aan kunt pakken. Om te groeien wil je wellicht externe financiering aantrekken. Met een goede strategie en gedegen businessplan kun je financiers laten zien waar de kansen liggen.

Lees verder »

organisatie

Organisatie & Processen

Uw organisatie is voortdurend in beweging. Soms is het lastig om te doorgronden hoe u processen kunt verbeteren en verankeren. Kwaliteitsmanagementsystemen kunnen daar een uitstekend hulpmiddel bij zijn. Indien uw opdrachtgevers een managementsysteem zoals bijvoorbeeld ISO of HKZ vereisen, is het goed om te weten waar u aan moet voldoen. Om een dergelijk proces succesvol te implementeren is het handig om eens te sparren met een specialist.

Lees verder »

WETEN WAAR U AAN TOE BENT?

De partners van Ateron zijn ervaren binnen hun vakgebied. Zij zijn continu bezig met het up to dat houden van hun kennis en weten wat er speelt in de markt. Of u nu advies wil over het inrichten van uw managementsystem of plannen heeft in het kader van het kopen of verkopen van een bedrijf, de vakmannen van Ateron willen graag met u in gesprek. Als u eens wilt sparren over uw strategie of een advies wil over uw bedrijfsfinanciering, zijn onze consultants beschikbaar.