Jean Linssen Register Adviseur Bedrijfsopvolging

Jean Linssen

Bedrijfsovernames & Strategisch Rendement

Jean Linssen

Bedrijfsovernames & Strategisch Rendement

Een bedrijf verkopen is niet uitsluitend gebaseerd op ratio. De emotionele kant die erbij komt kijken is minstens even belangrijk. Ik vind het essentieel om een goede afweging te maken wat de meest belangrijke redenen zijn om een bedrijf te kopen of te verkopen. Als Register Adviseur Bedrijfsopvolging wil ik alle kansen en risico’s goed in kaart brengen. Het maakt daarbij niet uit of ik de koper of verkoper bijsta. Als ondernemer kan ik uit ervaring spreken; gedurende mijn carrière als ondernemer heb ik regelmatig te maken gehad met deze materie.

Een goede voorbereiding van het proces is het halve werk. Ik adviseer ondernemers om zo vroeg mogelijk na te denken over hun toekomstplannen. Daar wil ik graag bij assisteren. In een uurtje tijd kan ik een ondernemer al een stuk op weg helpen.

Na een bedrijfskundige opleiding heb  ik in diverse grote automotive organisaties gewerkt. Eerst in loondienst, daarna ruim 10 jaar als ondernemer. In deze periode heb ik zowel het starten van  ondernemingen, bedrijfsovernames  als  sluitingen begeleidt. Daarna was ik als zelfstandig consultant interimmanager en adviseur bij diverse  bedrijven. In 2016 werd ik partner bij Ateron om zodoende in teamverband te kunnen werken. Met een brede expertise kun je een nog beter advies geven en is er altijd een backup voor de klant. Gedurende mijn opleiding tot Register Adviseur Bedrijfsopvolging heb ik mij verder gespecialiseerd in de fiscaal/juridische kant van de bedrijfsovernames. Zo komen theorie en praktijk samen.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig met vrienden of relaties golfen. Ik kan ook genieten van een avondje theater. Naast het zakelijk nut beleef ik veel plezier aan netwerken; u zult me dan ook regelmatig aan kunnen treffen op netwerkbijeenkomsten van allerlei aard. Mijn vak blijft mensenwerk.

Bij Ateron houd ik me hoofdzakelijk bezig met advies rondom alle aspecten van bedrijfsovernames. Daarnaast adviseer ik ondernemers op het gebied van commerciële en strategische plannen.

Kan ik u verder helpen?

De partners van Ateron zijn zeer ervaren binnen hun vakgebied.
Zij zijn continu bezig met het up to date houden van hun kennis en weten wat er speelt in de markt.

Ja, neem contact met mij op
Jean Linssen

Ik ga mijn bedrijf verkopen; stap 2: de waardebepaling

Blog van Jean Linssen

lees verder »

Naar onze blogpagina »