Astrid van Eeghem

Astrid van Eeghem

‘In control’ zijn betekent dat je je eigen organisatie goed bestuurt. En dat heeft weer alles te maken met het begrip ‘voorspelbaarheid’. Organisaties zijn omgeven met interne en externe onzekerheden. Een organisatie is ‘in control’ als ze deze onzekerheden onderkent en maatregelen neemt zodat de organisatie voorspelbaar wordt.

Deze beschrijving van in control zijn lijkt wel op mijn werkzaamheden. Als spin in het web zorg ik ervoor dat alle werkzaamheden op kantoor (en dus achter de schermen) op rolletjes lopen. Ons kantoor heeft als één van de positieve eigenschappen dat alles open en duidelijk voor iedere collega zichtbaar is. Dit betekent daarmee ook dat we ook zo naar buiten handelen. Duidelijke taal zodat u weet wat u aan ons heeft, voorspelbaar dus.

Met een afgeronde academische studie Bedrijfseconomie als achtergrond en 11 jaar Customer Service-ervaring bij een Europees transportbedrijf ben ik sinds augustus 2008 bij Ateron werkzaam als office manager. Ik ben verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van alle mogelijke voorkomende kantooractiviteiten, zoals projectondersteuning, facturatie en administratie. Deze werkzaamheden achter de schermen resulteren erin dat mijn collega’s zich kunnen richten op hun kernactiviteiten: U assisteren en begeleiden waar u dat nodig vindt.

Naast mijn werk ben ik met 3 wedstrijd-zwemmende kinderen dagelijks druk als taxi-mama. Ik steek bij wedstrijden graag mijn handen uit de mouwen om deze evenementen gladjes te laten verlopen en ze zo voor kinderen en publiek tot een mooie ervaring te maken. Ook privé wil ik graag in control blijven!

Kan ik u verder helpen?

De partners van Ateron zijn zeer ervaren binnen hun vakgebied.
Zij zijn continu bezig met het up to date houden van hun kennis en weten wat er speelt in de markt.

Ja, neem contact met mij op
Avatar

Nieuwe data voor Lean Six Sigma trainingen in Limburg

Blog van admin

Bent u of is uw organisatie op zoek naar procesverbetering middels een Lean Six Sigma training? Volg dan nu een van onderstaande trainingen van Ateron door een ervaren Master Black Belts. Er kan op verschillende momenten in het jaar worden gestart met de trainingen. Bekijk de duur en de startdata op de trainingspagina’s.  Lean Six […] lees verder »

Naar onze blogpagina »