Back to basic

Blog van: Harry Vanderbroeck 12 december 2018

Organisaties ontkomen er niet aan zich regelmatig af te vragen of ze nog wel op de juiste weg zijn. Sluit de dienstverlening nog wel goed aan op de behoefte van de stakeholders? Willen we niet te veel activiteiten ontplooien; of doen we er te weinig?

Vragen die natuurlijk ook spelen bij onszelf. Ateron is in 1988 opgericht als ‘klassiek organisatieadviesbureau’. Een adviesbureau gericht op organisatieverbetering, – verandering en crisismanagement. Gaandeweg zijn hier steeds meer diensten bijgekomen zoals begeleiding bij financieringsplannen, bedrijfsovernames e.d.

Na een strategische herijking hebben wij besloten ons te focussen op de volgende kernactiviteiten: het opzetten van (kwaliteits)managementsystemen, organisatieonderzoeken en organisatieontwikkeling, aangevuld met procesoptimalisatietechnieken. Wij hebben ons team kunnen versterken met een nieuwe collega Erwin Busch. Erwin is gespecialiseerd in Lean Six Sigma methodieken en Operational Excellence trajecten.

 

Wie is Erwin?

Van oorsprong ben ik ICT-er en studeerde ik informatica aan de universiteit van Nijmegen. Daarna volgde een executive masters in supply chain management en een MBA bij Maastricht School of Management.

Sinds 2006 ben ik zelfstandig werkzaam als Master Black Belt Lean Six sigma. Ik begeleid strategiesessies, train medewerkers, ontwikkel teams en implementeer Lean management. Verder voer ik verbeterscans en andere organisatieonderzoeken uit en adviseer bij reorganisaties en managen van verbeterprojecten c.q. operational excellence trajecten.

Een klantvraag, die al enkele jaren speelt, is: Hoe kunnen we op de Lean manier onze processen en organisatie inrichten en tegelijkertijd voldoen aan de ISO 9001:2015 kwaliteitssysteemnorm?

Deze vraag verklaart mijn toetreding tot partner bij Ateron. De kennis en kunde van Ateron op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen ISO en HKZ geïntegreerd met Lean Six Sigma proces- en organisatieoptimalisatie maakt het mogelijk onze klanten een compleet pakket van diensten aan te bieden op het gebied van strategie en implementatie, organisatieontwikkeling, procesoptimalisatie en borging hiervan.

Nader kennis maken met Erwin Busch? Stuur dan een berichtje via erwin@ateron.nl of 06-42 72 33 32 of kijk op: https://www.ateron.nl/personeel/erwin-busch/

Trainingen:

Ateron heeft een uitgebreid pakket aan trainingen in Lean Six Sigma, ISO, Privacy Management (AVG) en Teamontwikkeling. Onze trainingen kunnen aangepast worden aan uw wensen en kunnen plaatsvinden bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Meer weten? https://www.ateron.nl/trainingen-en-workshops/

 

Harry Vanderbroeck

EEN AFSPRAAK PLANNEN MET Harry Vanderbroeck?

Onze consultants gaan graag met u in gesprek. Zij zijn ervaren binnen hun werkgebied en kennen de markt.
U bent van harte welkom op het kantoor van Ateron in Sittard, maar onze consultants komen ook met alle plezier naar uw locatie.